طبق تحقیقات انجام شده توسط آف کام (سازمان تنيیم کننده مقررات) در بریتانیا، از هر ده خانه، هشت خانه از تلفن های بی سیم استفاده می کنند اما مسئله این است که این تلفن ها توانایی برقراری ارتباط هنگام نبود برق را ندارند حتی هنگامی که باتری این تلفن ها به طور کامل شارژ شده باشد. شما در این مواقع نیاز به تلفن های رومیزی دارید که حتی هنگام قطعی و نبود برق می توانند ابزاری مناسب برای برقراری ارتباطات باشند. این یکی از مهم ترین مزایای تلفن های رومیزی است. این ویژگی تلفن های رومیزی، آن را از دیگر تلفن ها متمایز می سازد. همان طور که می دانید این تلفن ها امواج مختلف و سیگنال های فرستاده شده را دریافت می کنند و به امواج رادیویی تبدیل می کنند. حالا آن را به سوی فرستنده خود ارسال می کنند و این تلفن ها هنگام قطعی و نبود برق هم می توانند این کار را انجام دهند. داشتن این ویژگی و مزایا باعث شده هنگام خرابی و یا به وجود آمدن مشکلات متعدد برای این نوع تلفن ها افراد به فکر تعمیر آن بیفتد و سعی کنند با تماس با شرکت خود تلفن و استخدام تکنسین ها و یا تعمیر تلفن با استفاده از مواردی که درادامه ارائه می کنیم، مشکل و نقص های آن را تعمیر کنند.

چرا مردم از تلفن های رومیزی استفاده می کنند؟ این تلفن ها شامل چه مزایای است؟

برای این که درباره این نوع تلفن توضیح دهیم و مشکلاتی که معمولا برای آن به وجود می آید را شناسایی و آن را تعمیر کنیم، ابتدا بهتر است که در مورد مزایای آن صحبت کنیم و بگوییم چرا مردم از این نوع تلفن استفاده می کنند؟ و هنگامی که دچار مشکل می شوند سعی می کنند آن را تعمیر کنند؟

یک از مزایای مهم این تلفن ها کار کردن آن ها هنگام قطعی برق است. همه ما در بیشتر مواقع، قطعی برق را تجربه کردیم. این قطعی می تواند دلایل مختلفی داشته باشد، امکان دارد قطعی برق از اثرات آب و هوای نامناسب مانند باران شدید و یا رعد و برق باشد و یا مشکلات مربوط به خطوط برقی شرکت های برق و یا حوادث متفاوت مانند تصادف یا آتش سوزی می تواند باعث قطعی برق شود.

 اما ممکن است، مواقعی پیش بیاید که نیاز داشته باشیم تلفن بزنیم یا بخواهیم قطعی برق را گزارش دهیم و یا حتی مسئله ای پیش بیاید که لازم شود ما با سرویس های خدماتی در زمان وقوع آتش سوزی یا تصادف تماس بگیریم و آن را گزارش کنیم که برای کمک و ارائه خدمات به محل حادثه بیایند. در این زمان اگر تلفن همراهمان هم شارژ نداشته باشد یا از دسترس خارج باشد، آن گاه چگونه باید تلفن بزنیم؟

معمولا بیشتر خانواده ها در خانه خود تلفن های بی سیم دارند که این تلفن ها هنگام نبود برق قادر به برقراری تماس نیستند. شما ممکن است از قبل باتری های شارژ شده داشته باشید و یا پاور بانک هایی که از قبل شارژ کردید و هنگامی که تلفن همراه شارژ ندارد آن را به گوشی متصل کنید تا بتوانید با دیگران تماس برقرار کنید و یا تلفن بزنید اما این پاور بانک ها جزو وسایلی هستند که هر خانه ای آن را ندارد. بهترین گزینه در این مواقع استفاده از تلفن های رومیزی است.

تلفن های بی سیم و تلفن های رومیزی چگونه کار می کنند؟

در ابتدا در مورد رقیب و جایگزین تلفن های رومیزی، یعنی تلفن های بی سیم، مختصری توضیح می دهیم و بعد به موضوع اصلی مقاله یعنی تعمیر تلفن رومیزی برمی گردیم.

این تلفن های بی سیم، دارای یک پایه هستند که سیگنال های مورد نیاز را از شرکت خود دریافت می کند و این سیگنال ها را به امواج رادیویی تبدیل می کنند و سپس آن را به سیگنال های مورد نیاز خود می فرستند. گوشی، این امواج و سیگنال ها را دریافت می کند و آن ها را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کند و آن ها را به فرستنده خود ارسال می کند. پایه نقش شارژ کننده تلفن را نیز دارد. پس قطعا به برق و تلفن به طورهم زمان نیاز دارند.

اما تلفن های رومیزی که قبل از تلفن های بی سیم وارد بازار شده اند تنها به وسیله یک سیم به خط تلفن اصلی متصل می شوند و نیاز به برق ندارند. این تلفن ها بسیار قابل اعتماد و کاربردی هستند اما ممکن است پس از مدتی استفاده از آن ها، دچار مشکلات و نقایصی شوند.

 یادگیری نحوه تشخیص این مشکلات و روش تعمیر آن یا سپردن آن ها به افراد متخصص برای تعمیر و یا تعویض قطعات خراب شده آن، در این زمان بسیار حائز اهمیت است. تلفن های رومیزی معمولا برای شما مزایای متفاوت و متعددی را به همراه دارند و باعث می شوند که شما آزادانه و به راحتی با استفاده از خط تلفن و امنیت کامل در خانه با دیگران تماس بگیرید و با آن ها ارتباط برقرار کنید.

چگونه می توانیم مشکلات تلفن ها را بررسی و شناسایی کنیم و آن را تعمیر کنیم؟

تعمیر و یا تشخیص و پیدا کردن مشکلات و نقص های تلفن ممکن است کاری تخصصی و سختی به نظر برسد اما در اینجا روش های آسان برای تشخیص مشکلاتی که ممکن است برای تلفن شما اتفاق بیفتد  را ارائه کردیم و تمام نکات مربوط به مراقبت هایی که لازم است از تلفن خود داشته باشید که دچار مشکلات متعدد نشود و یا نحوه برخورد و تشخیص نقص هایی که در تلفن شما به وجود می آید را به صورت آسان بیان کرده ایم. مواقعی که تلفن شما نیاز دارد حتما توسط یک متخصص و یا تکنسین تعمیر شود و یا نیاز به تعویض قطعات را نیز عنوان خواهیم کرد. تمام این راه کارها، برای این است که این نقص ها و مشکلات کوچک باعث تخریب کامل تلفن شما نشود.

 هر قسمت از سیستم تلفن شما هنگام به وجود آمدن هر گونه مشکل باید بررسی و چک شود تا عوامل بروز مشکلات شناسایی شوند.

مشکلاتی که ممکن است برای تلفن شما به وجود بیاید، امکان دارد علت های مختلفی داشته باشد. در این مقاله سعی داریم با انجام دادن کارهای آسان و بررسی های ساده نحوه تشخیص علت کار نکردن تلفن شما را بازگو کنیم.

معمولا یکی از مشکلاتی که برای اکثر تلفن ها به وجود می آید نیامدن صدای شماره گیری هنگام استفاده از تلفن است.

 در این مواقع اکثر مردم گمان می کنند که تلفن آن ها سوخته است اما این مشکل می تواند علت های متفاوتی داشته باشد و ممکن است شما به اشتباه سیم ها را به سوکت های اشتباه متصل کرده باشید و یا به صورت کامل آن را به تلفن متصل نکرده باشید. همان طور که می بینند امکان دارد دلیل شنیده نشدن صدای شماره گیری در تلفن شما، علت های مختلف داشته باشد. در هر کدام از این سناریوها باید کارهای مختلف برای درست کردن تلفن انجام دهیم. در اینجا ما چند روش برای شما آورده ایم که با انجام آن ها می توانید نحوه تشخیص مشکل و تعمیر آن را یاد بگیرید و نکاتی را درباره این تلفن ها بیاموزید، که ممکن است به عنوان مصرف کننده برای شما مفید باشد.

راه حل اول: سعی کنید با امتحان کردن تلفن دیگر ببینید که آیا مشکل از خود تلفن و یا خط تلفن است.

در قدم اول رابط متصل به شبکه تلفن خود را از بیرون باز کنید و تلفن از سوکت  کاملا خارج کنید. رابط را به تلفن دیگر متصل کنید و صدای شماره گیری تلفن خود را پیش از اتصال چک کنید. اگر شما پس از اتصال آن به تلفن دیگر هنوز صدای شماره گیری تلفن خود را نمی شنوید، با خدمات دهنده و سرویس دهنده تلفن خود و یا شرکتی که از آن این تلفن را خریداری کرده اید برای حل این مشکل تماس بگیرید و برای آن ها تمام کار هایی که انجام دادید و نتیجه آن را به آن بگویید که متخصصین آن ها بتوانند به شما کمک کند. اگر هیچ صدایی هنگام شماره گیری نمی شنوید، نشان دهنده این است که مشکل تلفن شما از طرف خط های تلفن خود شرکت است، پس نگران نباشید مشکل از خود تلفن شما نیست.

راه حل دوم: سیم کشی تلفن خود را چک کنید و به دنبال سیم سوخته و یا خراب و یا سیم هایی که از اتصال خارج شده اند بگردید.

در قدم دوم سیم کشی داخل تلفن خود را بررسی کنید و ببینید که آیا در سیم کشی داخل تلفن شما اثری از سیم های سوخته و یا اثری از سیم هایی که متصل نیستند و ارتباط خود را با دیگر سیم ها از دست داده اند، را پیدا می کنید. اگر هنگام بررسی سیم ها متوجه سیم سوخته و یا سیمی که به دیگر سیم ها متصل نیست و یا هر مورد مشکوکی که عادی نیست شدید، با نمایندگی تلفن خود تماس بگیرید و از کمک تکنسین ها و متخصصین آن جا استفاده کنید. این از وظایف خود شرکت محسوب می شود و آن ها برای حل مشکل سیم کشی به شما کمک خواهند کرد.

راه حل سوم: با استفاده از ابزاری که در خانه دارید بررسی کنید که سیم های تلفن به هم پیچ خورده اند یا خیر.

تلفن را از پریز قطع کنید و در این مدت اطمینان حاصل کنید که تلفن شما هیچ اتصالی نداشته باشد. صفحه تلفن خود را در بیاورید و تمام قسمت ها را چک کنید که سیم های شل شده و یا سیم هایی که اتصال خود را با دیگر سیم ها از دست داده اند، می بینید.

هر گونه صفحه ای را با استفاده از آچار پیچ گوشتی باز کنید و تمام قسمت هایی که احساس می کنید محکم نیستند را سفت کنید و سپس تمام سیم هایی که ممکن است به هم پیچ خورده باشند را با استفاده از ابزارهایی که در خانه دارید، با دقت باز کنید. برای مثال با استفاده از انبردست آنها را از هم باز کنید، چرا که به هم پیچ خوردن سیم ها می تواند باعث به وجود آمدن اختلالات مختلفی شده باشد و در عملکرد تلفن شما تاثیر بگذارد.

پس از انجام این بررسی ها تمام صفحه های جدا شده را در جای خود قرار دهید و آن ها را به هم وصل کنید و صدای شمارگیری تلفن خود را دوباره امتحان کنید و ببینید که آیا با انجام اقدامات بالا مشکل تلفن شما حل شده است یا خیر.

در قدم بعدی از همسایه و دوستان خود بپرسید که این مشکلات برای تلفن آنها هم هست یا خیر.

راه حل چهارم: اگر این مشکل مربوط به خط تلفن باشد معمولا تلفن های اطراف شما همگی با این قضیه روبرو هستند و باید با شرکت مخابرات برای بررسی تلفن از مرکز تماس گرفته شود.

قدم بعد خارج کردن سوکت ها و وصل مجدد آن هاست.

راه حل پنجم: یک بار دستگاه خود را از سوکت خارج کنید و دوباره متصل کنید. تلفن را نگاه کنید و اتصال آن را دوباره قطع کنید و سپس اتصال مربوط به تلفن را بررسی کنید. دوباره اتصال را برقرار کنید و این کار را با دقت انجام دهید و اطمینان حاصل کنید که به سوکت درست آن را متصل کنید. بعضی اوقات اتصالات مربوطه را به سوکت های اشتباه متصل می کنند و یا به طور کامل داخل سوکت قرار نمی دهند و این در برقراری ارتباط و تماس های آن ها مشکلات متعدی ایجاد می کند. حالا دوباره ببینید که آیا این روش ها باعث حل مشکل شده یا خیر.

قدم دیگر چک کردن دکمه مربوط به صدای تلفن می باشد.

راه حل ششم: بررسی کنید که میزان صدای تلفن شما کم نباشد و یا دکمه خاموش و روشن صدا روی قسمت آف قرار نگرفته باشد. گوشی تلفن خود را بردارید و ببینید که آیا میزان صدای تلفن شما به اندازه ای که باید باشد بالا است یا خیر. بعضی اوقات افراد به اشتباه به تنظیمات تلفن دست می زنند و در میزان صدای آن مشکل به وجود می آورند. این اتفاق برای مواقعی رخ می دهد که گوشی شما زنگ می خورد اما به دلیل میزان صدای نامناسب شما آن را نمی شنوید و به این دلیل است که به صورت اتفاقی آن را روی صدای کم گذاشتید یا به طور کامل صدای آن را قطع کرده اید.

قدم آخر دور کردن تلفن از عوامل تاثیر گذار است.

راه حل هفتم: معمولا افراد، تلفن خود را در خانه و یا محل کار کنار دستگاه های جانبی قرار می دهند و این باعث می شود تلفن هنگامی که سیگنال های خود را می فرستد تا به امواج رادیویی تبدیل شوند و به فرستنده متصل کند، عملکرد دستگاه های اطراف آن مانند دستگاه وای فای روی عملکرد آن تاثیر بگذارد و اختلالات فراوانی را در حین مکالمه برای تلفن شما به وجود آورد.

به این نکته مهم توجه کنید که این مشکل در بین افرادی که از این نوع تلفن ها در محل کار خود استفاده می کنند و تلفن، ابزار اصلی کار آن ها است بسیار زیاد به وجود می آید چرا که در محل های کار معمولا افراد به جز تلفن دستگاه های دیگر مانند دستگاه سانترال یا PBX، پرینتر، دستگاه فکس، مدم های وای فای و سیستم های امنیتی بسیار زیادی دارند و قرار دادن این ها در اطراف تلفن ممکن است در نحوه عملکرد آن مشکل به وجود بیاورد.

 اثرات دستگاه های جانبی که نزیک تلفن شما قرار می گیرند، ممکن است باعث اختلال شود. این یکی از رایج ترین مشکلات در بین تمام نقص هایی که در طول زمان و استفاده مداوم از تلفن به وجود می آید، می باشد. در اینجا سعی کنید تمام اجزا و دستگاه اطراف تلفن خود را از اتصال خارج کنید مانند دستگاه وای فای، دستگاه فکس، پرینتر ، مایکروفر و انواع دستگاه های امنیتی.

اگر در اطراف تلفن خود دستگاه های جانبی دیگر دارید که ممکن است که در خط تلفن شما مشکل و تداخلاتی ایجاد کند آن ها را از هم دور کنید و یا جای آن ها را عوض کنید، این باعث می شود اگر با صدای شماره گیری تلفن خود مشکل دارید با دور کردن دستگاه از دسترس تلفن، این مشکل حل شود و شما قادر به شنیدن صدای تلفن خود باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *